Nainen raivostui sairaanhoitajalle – heitti käytetyllä terveyssiteellä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Tämän päivän floridalaisen rikosuutisen päätähdeksi nousee 29-vuotias Coffii Castellion. Nainen oli hakeutunut Tampa Bayssa sijaitsevaan Mease Dunedinin sairaalaan. Hän oli yrittänyt varastaa sieltä tossuja ja pyyhkeitä.

Tavaroiden yhteisarvo oli noin kymmenen dollaria. Hänellä oli kuitenkin aiempia tuomioita varkauksista, joten naisen rikosrekisteriin tehtiin merkintöjä varkaudesta. Samalla sairaalareissulla hän oli ajautunut riitoihin sairaanhoitajan kanssa.

Yhtäkkiä Coffii Castellion oli ottanut housuistaan käytetyn terveyssiteen ja heittänyt sen kohti hoitajaa. Kuukautissuoja oli osunut hoitajan vatsaan. Hän vapautui möhemmin vankilasta maksettuaan 7.000 dollarin suuruiset lunnaat, The Smoking Gun uutisoi.