Pilalla karmivat seuraukset – kannabis syntymäpäiväkakussa vei viisi sairaalaan

Ohhoh! · Tim Isokivi

Viisi ihmistä on joutunut sairaalaan käytännön pilan seurauksena. Syypäänä oli mies, joka lisäsi syntymäpäiväjuhlien kakkuun kannabista. Suvun kesken Australian Melbournessa helmikuussa vietetyillä syntymäpäiväjuhlilla nautittiin hedelmillä ja suklaalla maustettua kermakakkua.

Juhlijat eivät tienneet, että suklaa sisälsi kannabista. Noin tunnin päästä kakun syömisen jälkeen juhlijat kärsivät turvonneesta kurkusta ja huimauksesta. Yhteensä viisi suvun jäsentä joutui sairaalaan. Myös paikalla olleet isovanhemmat olivat syöneet kakkua, ja he viettivät koko seuraavan yön sairaalahoidossa.

Tapaus kävi ilmi Anne-nimisen juhlavieraan avauduttua tapauksesta radiossa. Pilasta vastuussa oli Daily Mailin mukaan kannabissuklaan Yhdysvalloista saanut parikymppinen mies. Vaikka tempaus vei useat ihmiset sairaalaan, ei tapausta ilmoitettu poliiseille.