Poliisi käytti Woody Harrelsonin kuvaa rikostutkinnassa – syy paljastui viimein

Ohhoh! · Tim Isokivi

Hollywood-tähti Woody Harrelsonista on ollut yllättävää apua poliisille. New Yorkin poliisilaitos on ilmoittanut napanneensa olutvarkaan hänen kuvansa avulla.

Varkaasta otetut turvakameran kuvat olivat epäselviä, eikä kasvontunnistusjärjestelmä löytänyt sopivia epäiltyjä poliisin arkistoista. Yksi etsivistä päätti käyttää kasvontunnistuksessa huomattavan paljon varkaalta näytävän Woody Harrelsonin kuvaa Nälkäpeli-elokuvasta.

Harrelsonin kuva tuotti yhteensä 11 tulosta. Niiden joukossa oli mies, jonka hiukset ja piirteet olivat erittäin samanlaiset kuin olutvarkaalla. Lisäksi hän oli syyllistynyt aikaisemmin samanlaisiin rikoksiin.

Mies on sittemmin pidätetty. Poliisin mukaan rikos on ratkaistu vaikka tarkempia yksityiskohtia pidätyksestä ei ole paljastettu, uutisoi New York Post.