Vanhemmat vakoilivat masturboinnin varalta – teini haastaa vanhempansa oikeuteen

Ohhoh! · Tim Isokivi

Harva asia on teininä nolompaa kuin masturboimisesta kiinni jääminen. Erään yhdysvaltalaisen teinin tapauksessa se on käytännössä mahdotonta, sillä hänen vanhempansa ryhtyivät vakoilemaan teinin huonetta masturboinnin varalta.

15-vuotias poika avautui Reddit-sivustolla ongelmastaan. Teini kertoo vanhempiensa asentaneen Amazon-verkkokaupasta tilattuja kameroita makuuhuoneeseensa ja kylpyhuoneeseen hänen jäätyään kiinni masturboinnista. Vanhemmat haluavat tällä tavoin pitää huolen siitä, ettei hän enää harrasta itsetyydytystä.

Nuoren mukaan hänen vanhempansa ovat masturbointia ja esiaviollista seksiä vastaan. The Sun -lehden mukaan he olivat jopa kieltäneet häntä osallistumasta koulun seksivalistukseen.

Alaskassa asuva teini pyysi Reddit-käyttäjiltä oikeudellista neuvontaa asian tiimoilta, sillä hän harkitsee jopa kanteen nostamista vanhempiaan vastaan. Häntä kehotettiin puhumaan asiasta perheen ulkopuolisen aikuisen kanssa. Alkuperäinen Reddit-lanka on sittemmin suljettu.