Game Of Thronesin faneille avattiin kriisipäivystys – tarjoaa terapiaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailman suosituin fantasiasarja Game Of Thrones päättyy. Kahdeksan kauden ajan jatkunutta televisiosarjaa on seurannut kymmenet miljoonat fanit ympäri maailmaa. Nyt faneille järjestetään keskusteluapua.

Brittien suurin ammattilaisia välittävä verkkopalvelu Bark.com tarjoaa keskusteluapua sarjan tapahtumista tai päättymisestä järkyttyneille faneille. Puhelinpalvelussa työskentelee mielenterveyden asiantuntijoita, jotka ovat myös seuranneet Game of Thronesia. Palvelu maksaa tunnilta 40 puntaa, eli 45 euroa.

– Ammattilaiset auttavat faneja käsittelemään ja ilmaisemaan televisiosarjasta johtuvia tunteita, jotka voivat vaihdella vihasta ja sekavuudesta aina suruun ja tuskaan, palvelussa luvataan The Sunin mukaan.