Panimo lupasi olutta varastetun auton löytäjälle – löytyi 42 minuutissa!

Ohhoh! · Tim Isokivi

Ilmaisen oluen voimaa ei kannata aliarvioida. Sen avulla eräs yhdysvaltalainen panimo sai kadonneen pakettiautonsa takaisin alle tunnissa. Unknown Brewing Company -panimon auto joutui taannoin varastetuksi North Carolinan Charlottessa.

Panimo päätti kysellä vihjeitä auton olinpaikasta Twitterissä. He lupasivat ilmaiset olutjuhlat ajoneuvon löytäjille. Jopa 15 auton nähnyttä soitti panimolle antaakseen vihjeitä sen mahdollisesta olinpaikasta. Lopulta pakettiauto löydettiin Twitter-ilmoituksen nähneen naisen avulla vain 42 minuuttia sen jättämisestä.

Panimo on sittemmin hieman pyörtänyt lupaustaan ilmaisesta oluesta. Unknown Brewing Companyn mukaan autovarkaus-olutta myydään verojen kattamiseksi 25 sentillä per tuoppi kaikille halukkaille kiitoksena yhteisön avusta.

 

It has been a wild three days with a lot of attention for our delivery van being stolen. We had no clue that it would…

Publiée par The Unknown Brewing Company sur Mercredi 15 mai 2019

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.