Johnny Deppin raju syytös exästä: ”Amber Heard maskeerasi mustelmansa”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Amber Heard ja Johnny Depp erosivat virallisesti muutama vuosi sitten. Johnny Depp on syyttänyt naista toistuvasti valehtelusta ja väkivaltaisuudesta. Lisäksi miehellä on todisteita, että Amber Heard on pettänyt häntä Elon Muskin kanssa vain kuukausi naimisiinmenon jälkeen.

Nyt oikeudessa kunniaansa puolustava näyttelijä Johnny Depp on sanonut, että Amber Heard haki hänelle lähestymiskieltoa oikeudesta maskeerattujen mustelmien ja vammojen avulla. Hänen mukaansa naisella ei nähty vammoja enää samalla viikolla. Depp vaatii Heardilta 50 miljoonan dollarin suuruisia korvauksia.

– Haluan puhdistaa maineeni, mutta samalla puolustaa kaikkia aidosti lähisuhdeväkivallasta kärsineitä ihmisiä, joiden puolesta neiti Heard on valheellisesti puhunut, Depp painottaa ja vannoo, että ei ole koskaan vahingoittanut Heardia tai ketään muutakaan naista.

Hän aikoo pysyä sanojensa takana koko loppuelämänsä ajan. The Blastin mukaan hän on valmis todistamaan Amber Heardin väitteet valheeksi, sillä Depp ei ole pahoinpidellyt naista. Sen sijaan hänellä on esittää todisteita siitä, että Heard on aiheuttanut hänelle vakavia vammoja. Deppin mukaan Heard musertaa valheillaan aidosti perheväkivallan uhrien puolesta taistelevia kampanjoita.