Nolo suunnitteluvirhe kädet kuivaavassa hanassa – kastelee koko vessan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Useista julkisista vessoista löytyy nykyään yhdistetty vesihana ja käsienkuivain. Ideana on, ettei erillisten kuivainten tai käsipapereiden käytölle ole käsien pesyn päätteeksi tarvetta.

Kädet kuivaavat vesihanat eivät kuitenkaan toimi aina toivotulla tavalla, kuten tuore viraalivideo osoittaa. Siinä kahvilan vessaa käyttänyt mies on löytänyt merkittävän virheen Dyson Airblade -laitteesta.

Videolla mies pesee ensin kätensä, antaen lavuaarin pohjan täyttyä vedellä. Tämän jälkeen hän aktivoi kuivaimen, joka lennättää lavuaariin jääneet vedet voimakkaalla paineella pitkin vessan seiniä ja peiliä. Asiakas kertoo ilmoittaneensa asiasta kahvilan henkilökunnalle ja heidän olevan tietoisia ongelmasta.