Peten vauhdikas Pico-koira teki tuhojaan – onko syyllisemmän näköistä nähty?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ympäri maailmaa on nähty lukemattomia lemmikkikoiria, joiden jäljiltä kodeissa on mennyt rikki niin huonekaluja kuin muuta irtaimistoakin. Monien koirien suosikkeja tuntuvat olevan pehmusteet ja sitä sisältävät tyynyt ja lelut. Niin on suomalaisen Pico-koirankin.

Picon isäntä Pete Malin asteli eilen maanantaina kotiinsa, kun hän huomasi nopeasti, että olohuoneessa ei ollut kaikki kuten tavallisesti. Valkoista tyynyn täytettä oli nimittäin levinnyt pitkin huonetta.

Syyllinen tapaukseen löytyi nopeasti, kun Pico-koira löytyi istuskelemassa sohvalta tyynyn täytettä yhä kasvoillaan. Videolla nähdään, että koira ei ainakaan kyennyt osoittamaan, että se ei olisi ollut syyllinen tuhotyöhön. Rangaistukseksi se sai komennuksen omalle paikalleen.