Demin bikinit häviävän pienet – tätä ei Suomessa nähdä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen malli ja seurapiiritähti Demi Rose juhlisti taannoin syntymäpäiviään näyttävästi, kun kaunotar vietti merkkipäiväänsä muinaisegyptiläisissä tunnelmissa. Sittemmin asut ovat vaihtuneet, mutta yhtään peittävämpiä niistä ei ole tullut.

View this post on Instagram

Daydreamer 🕊✨ @dannydesantos

A post shared by Demi Rose (@demirosemawby) on

Viime päivinä Demi on julkaissut ahkerasti kuvia, jotka on ikuistettu Tunisiassa. Yhdystetyllä aurinkolomalla ja kuvausmatkalla ollut Rose nähdään nyt keikistelemässä erittäin pienessä bileasussa, jossa on säästetty kangasta oikein urakalla.

View this post on Instagram

Miss 🌹

A post shared by Demi Rose (@demirosemawby) on

Demi Rose täytti virallisesti 24 vuotta jo 27. maaliskuuta. Varsinaisena syntymäpäivänään hän juhlisti syntymäpäiviään vain viettämällä iltaa ystäviensä kanssa. Viralliset ja näyttävät syntymäpäiväjuhlat järjestettiin vasta pari viikkoa myöhemmin.