Fanit raivostuivat Ben Simmonsille: ”Jätä Kendall Jenner ja keskity koripalloon!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

NBA-tähti Ben Simmons pelaa laitahyökkääjänä Philadelphia 76ers -joukkueessa. Nyt koripallofanit vaativat australialaissyntyistä Simmonsia jättämään kuuluisan tyttöystävänsä, Kendall Jennerin, ja keskittyvän ammattiurheilijan uraansa.

Koripallojoukkue Philadelphia 76ersin fanit ovat raivostuneita 22-vuotiaan Ben Simmonsin pelinäytteistä. Mies ei ole ollut parhaimmillaan ja ihmiset epäilevät, että NBA-tähti keskittyy nykyisin enemmän tyttöystäväänsä kuin urheilusuorituksiinsa. Ihmiset ovat vaatineet miestä jättämään Kendall Jenner, jotta hänen pelisilmä paranisi.


Noin vuoden ajan seurustellut pariskunta asui jo viime vuonna saman katon alla. Ben Simmons oli varattu tavattuaan Kendall Jennerin vuosi sitten, mutta mies erosi Tinashe-nimisestä laulajasta huippumallin takia. Kardashian-Jennerin perheen naiset ovat tiettävästi koripalloilijoiden perään. Useimpien miesten ura on kuitenkin lähtenyt matalalentoon seurustelusuhteiden tai avioliittojen jälkeen.