Muistatko vielä Jesse Kaikurannan? Nyt hän tekee paluuta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja Jesse Kaikuranta nousi suuren yleisön suosioon The Voice of Finlandista vuonna 2012. Hän ei voittanut kilpailua, mutta laulajan ura käynnistyi vauhdilla. Useat hitit sytyttivät suomalaiset ja sittemmin Jesse sai esimerkiksi neljä Emma-ehdokkuutta, voitti Syksyn sävelen ja sai neljä palkintoa Iskelmä-gaalassa.

Kolmen upean albumin jälkeen Jesse on pitänyt taukoa musiikin tekemisestä, kun häntä on kuultu enemmän teatterin puolella. Kaikuranta on esiintynyt Valkeakosken kaupunginteatterin ison musikaali Vänrikki Stoolin Sven Tuuvan nimiroolissa ja Kokkolan kaupunginteatterin musiikkirevyyssä Lymyilevä Kokkola. Nyt hän tekee pitkän tauon jälkeen paluun Et kuollut vieläkään -kappaleellaan.

– Jännittää kyllä kovasti, mutta samalla olen tosi iloinen ja innostunut tästä kappaleesta. Edellisestä julkaisusta on kulunut jo jonkin aikaa mutta aika on mennyt tosi nopeasti. Teki hyvää tehdä välillä jotain muuta, sain siitä uudenlaista perspektiiviä ja sisäistä vahvuutta siihen mitä oikeasti haluan tehdä ja millaista musiikkia julkaista. Tän kappaleen voi tulkita myös kannustuksena omalle itselleni, Jesse Kaikuranta kertoo.