Rainbow-päärynäsose palautettava kauppaan – vauvanruoan seassa saattaa olla pakkausmateriaalia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

SOK vetää pois markkinoilta erän Rainbow Luomu päärynäsosetta. Tuotteen pakkauskoko on 90 grammaa. Tuote saattaa sisältää pienen palan pakkausmateriaalia pakkauksen valmistuksessa tapahtuneen virheen vuoksi.

Takaisinvedettävän tuotteen EAN-koodi on 7340011493563 ja parasta ennen päiväys 23.4.2020. Tuotteen valmistuttaja on SOK ja valmistaja Lat Eko Food Ltd. Takaisinveto ei koske muita tuote-eriä. Tuote-erä on ollut myynnissä toukokuussa Prismoissa, S-marketeissa, Sale- ja Alepa-myymälöissä sekä osassa ABC- ja Sokos Herkku-myymälöitä.

Kuluttajia pyydetään lopettamaan kyseisen tuote-erän käyttö. Tuotteen pakkaus pyydetään palauttamaan ensisijaisesti ostopaikkaan tai omien yhteystietojen ja tilitietojen (IBAN-numero ja tilinhaltijan nimi) kanssa postimaksutta osoitteeseen: S-Kuluttajaneuvonta Asiakaspalautus Sop. Nro 601939 PL 35 00088 S-RYHMÄ. Ostos hyvitetään.