Suomalainen DJ-tähti Rony Rex julkaisi singlen – mukana brittilaulaja Carla Monroe

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen DJ-tähti Rony Rex on julkaissut uuden Milk It -singlensä. Kappaleen vokaaleissa kuullaan vierailijana brittilaulaja Carla Monroe, joka on laulanut aiemmin esimerkiksi Mark Kinchenin 17-kappaleessa. Tammikuussa Rony Rex julkaisi edellisen Mona Lisa -singlen, ja uusi single edustaa pääosin samanlaista soundia kuin edeltäjänsä.

Milk It -kappaleen remixeistä vastaavat hollantilainen Keljet ja kanadalainen Smalltown DJ’s. Rony Rex, oikealta nimeltään Rony Vartio, on noussut yhdeksi Suomen johtavista DJ-tähdistä. Hän on ottanut yleisön haltuunsa erityisesti terävillä soittotaidoillaan sekä festareilla että suurissa klubitapahtumissa Suomessa ja ulkomailla.

Lasermehu-klubin lisäksi Rony pyörittää yhdessä Töölön Ketterän kanssa Talli-klubia ja isännöi YleX-kanavalla omaa radio-ohjelmaansa. Rony Rexin ensimmäisen single Sticky Fingers nousi heti julkaisupäivänään Suomen iTunesin ykköseksi ja Spotifyn viraalilistan sijalle numero neljä.