Miesten päiväuni ostoksilla pakarat paljaana: ”Lottopeppu”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman kärkikaartin supermalleihin jo vuosien ajan lukeutunut Emily Ratajkowski on tällä hetkellä yksi suosituimmista bikinimalleista upean mallivartalonsa ansiosta. Hän on erittäin suosittu catwalkien lisäksi myös sosiaalisessa mediassa, jossa miljoonat seuraavat häntä.

View this post on Instagram

Lotto booty @inamoratawoman

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Nyt Emily Ratajkowski on ostanut lottokuponkeja melko niukassa asussa. Hän nimittäin otti kiinnityksen jättipottiin hankkimalla kupongit uima-asuun pukeutuneena. Pakarat paljaana shoppaillut kaunotar kirjoitti kuvansa yhteydessä itsekin, että kyseessä on lottopeppu.

View this post on Instagram

Tonight ✨

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

27-vuotias Emily Ratajkowski on toiminut myös näyttelijänä, sillä hän tähdittää Cruise-elokuvaa. Hän on esiintynyt aiemmin muun muassa Gone Girl -elokuvassa ja koomikko Amy Schumerin käsikirjoittamassa I Feel Pretty -elokuvassa pienemmissä sivurooleissa. Cruise-elokuvassa Ratajkowski pääsi naispääosaan.