Kendall Jenner esitteli bikinivartalonsa Ranskassa – lekotteli luksushotellissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

NBA-tähti Ben Simmonsin fanit vaativat äskettäin miestä keskittymään enemmän uraansa kuin kuuluisaan tyttöystäväänsä Kendall Jenneriin. Nyt kaksikko on eronnut vuoden seurustelun jälkeen. Kendall suuntasi heti eronsa jälkeen Eurooppaan ja Ranskaan.

View this post on Instagram

cranberry legs

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Tuoreimmassa kuvassaan Kendall lekottelee pienissä bikineissä Antibesissa sijaitsevan julkkisten suosiossa olevan Hotel du Cap-Eden-Roc -hotellin uima-altaalla. Ainakaan julkisesti hän ei näytä surevan eroa poikaystävästään.

Kendall Jenner sanoi viime viikolla, että ei halua puhua julkisesti parisuhteestaan, koska ei vielä nuoren ikänsä vuoksi tiedä niiden kestävyyttä. Samalla hän myönsi, etteivät parisuhteet ole elämän pääasiana. Hänen mukaansa ne ovat kahden ihmisen välisiä, eivätkä kuulu julkisuuteen. Philadelphia 76ers -joukkueessa pelaava 22-vuotias Ben Simmons voi nyt suhteen päätyttyä keskittyä pelaamiseen.