Koira ja emäntä kuorsaavat kilpaa – miten tässä pystyisi nukkumaan?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hugh Jass on kuvannut nettivideon makuuhuoneestaan. Videolla esiintyy hänen lemmikkikoiransa sekä kumppani. He molemmat kuorsaavat todella äänekkäästi. Mies on otsikoinut videon, että pystyisivätköhän he kuorsaamaan enää yhtään kovempaa?

Päiväunet ovat selkeästi sekä koiran että naisen makuun, sillä he vetävät sikeitä antaumuksella. Kuorsausääni kuuluu vuoronperään molempien nukkujien suusta.

Miehellä on tuskin mitään saumaa nukahtaa samaan sänkyyn ilman erinomaisia unenlahjoja. Toisaalta kumppanin kuorsaukseen tottunut henkilö ei välttämättä yhtäkkiä enää osaakaan nukkua, ellei hän kuule partnerinsa tasaista korinaa. Kuorsaus voi johtua monesta eri syystä ja siihen on saatavilla tarvittaessa myös apua.