Eeppinen moka! Avustaja unohti Rita Oran miljoonien korut lentokoneeseen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Rita Oran omaisuuden kuriirina toiminut avustaja on tehnyt taatusti nolottavan virheen. Hän unohti miljoonien arvosta tähden koruja lentokoneeseen. Nimeämättömän naisen oli määrä toimittaa Rita Oran matkalaukku Lontoosta Ranskan Nizzeen.

Hän kuitenkin poistui koneesta ilman laukkua ja tajusi virheensä vasta koneen noustua jo takaisin ilmaan. Naisen onneksi lentoyhtiö onnistui paikantamaan matkalaukun ja piti huolen, että se päätyi turvallisesti poliisin haltuun. Korut toimitettiin sittemmin onnistuneesti Nizzeen.

Matkalaukku sisälsi Page Six -sivuston mukaan koruja noin 3,5 miljoonan euron edestä. Laukku sisältöineen on mitä ilmeisimmin päätynyt Rita Oralle, sillä hänet nähtiin käyttämässä timanttikorviksia ja timanttikaulakorua Cannesissa järjestetyissä juhlissa.