Teini yritti kidnapata pikkusisarusten lemmikin – ajautui käsirysyyn äidin kanssa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Floridalainen 18-vuotias Emma Davisson oli riidoissa äitinsä kanssa. Teini-ikäinen tytär pakkasi tavaroitaan aikeena muuttaa pois perheensä luota. Hän ilmoitti äidilleen, että perheen lemmikkisiili muuttaisi hänen mukanaan.

Tähän ei Emman äiti suostunut. Äiti teki teini-ikäiselle tyttärelleen selväksi, että siili oli hänen pikkusisarustensa huoneessa, koska he myös pitivät siitä huolta. Sen jälkeen äiti meni lastenhuoneen ovelle estääkseen Emman aikeet ottaa siili mukaansa, The Smoking Gun uutisoi.

Kaksikko äityi käsirysyyn ja he töivät toisiaan perheen pienempien lasten seuratessa tilannetta vierestä. Paikalle soitettiin poliisit. Emma Davisson toimitettiin putkaan ja hänellä on lähestymiskielto äitinsä luokse. Emma vapautui myöhemmin ja sai hakea henkilökohtaisia tavaroitaan kodista. Viranomaiset kävivät mukana vahtimassa, että lemmikkisiili jää jatkossakin hänen pienemmille sisaruksilleen.