Pulu pelasti miehen ylinopeussakoilta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Juuri oikealla hetkellä oikeassa paikassa lentänyt pulu on nimetty suojelusenkeliksi. Lintu sattui pelastamaan ylinopeutta huristeelleen miehen ylinopeussakoilta Saksassa.

Saksan Viersenin poliisi jakoi peltipoliisin ikuistaman yllättävän kuvan. Autoilija oli ajanut 54 kilometrin tuntivauhtia 30:n alueella. Kuljettajan kasvot eivät kuitenkaan näkyneet kuvassa niiden kohdalla lentäneen pulun ansiosta.

Koska kuljettajan kasvoja ei voida kuvasta erottaa, välttyi hän 105 euron sakoilta. Viersenin poliisilaitoksen edustaja vitsailee kyseessä olleen viesti autoilijalle yläpuolelta ajaa jatkossa hiljempaa.

 

Der Heilige Geist mag sich etwas dabei gedacht haben, als er sein Sinnbild am 21. Mai an exponierter Stelle platzierte….

Publiée par Polizei NRW Viersen sur Lundi 27 mai 2019