Kim Kardashianin ja Kanye Westin lapsen nimi paljastettiin – erikoinen valinta jälleen kerran!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Julkkisperhe Kim Kardashianin ja Kanye Westin lapsikatras kasvoi jälleen uudella tulokkaalla. Äskettäin sijaissynnyttäjän avulla maailmaan saapunut poikavauva sai nimekseen Psalm West.

Kim Kardashianilla ja Kanye Westillä on nyt viisivuotias North, kolmevuotias Saint, 1,5-vuotias Chicago ja viikon ikäinen Psalm. Erikoisiin nimiin mieltyneet vanhemmat onnistuivat jälleen kerran yllättämään faninsa nimivalinnallaan. Psalmien kirja löytyy Raamastusta, Vanhasta testamentista.

Psalmit ovat lauluja, joiden avulla voi ylistää ja rukoilla. Toivottavasti tällä kertaa lapsen nimi on molempien vanhempien mieleen. Kim Kardashian kertoi viimeksi, että oli tullut katumapäälle Chicagon nimeämisen jälkeen, ja kutsuukin siksi tytärtään ainoastaan lempinimellä Chi.