Lentoaseman työntekijä sai potkut – masturboi liian äänekkäästi vessassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanadassa on käsitelty tapausta, jossa lentoaseman työntekijä on saanut potkut härskistä syystä. Työnantajan mukaan hän masturboi liian äänekkäästi työpaikalla.

Halifaxin lentoasemalla työskentelevän miehen kollegat valittivat kuulleensa kuinka hän masturboi vessassa. Heidän mukaan työntekijän puuhat ja niihin liittyvä voihkinta aiheuttivat häpeää ja ahdistusta työpaikalla. Mies irtisanottiin työstään.

Nimeämättömän työntekijän mukaan irtisanominen oli perusteeton, sillä hän kärsii seksiriippuvuudesta. Häntä edustaneen liiton mukaan mies ei myöskään saanut asianmukaista ilmoitusta kollegoidensa valituksesta.

National Post -lehden mukaan välitystuomarin kuitenkin katsoi irtisanomisen oikeutetuksi. Kyseessä uskotaan olleen Kanadan ensimmäinen tapaus, jossa työvoimalautakunta on käsitellyt työntekijän masturbointiin liittyvää tapausta.