Tampere muuttuu valtavaksi pelikentäksi – Team City Challenge tulee taas

Viihdeuutiset · Jocka Träskbäck

Tampereen keskustan suureksi pelikentäksi muuttava perinteinen kaupunkiseikkailu Team City Challenge järjestetään tänä vuonna tavallisesta poiketen jo kesäkuussa. Tapahtuma järjestetään kymmenettä kertaa lauantaina 15. kesäkuuta, ja paikalle odotetaan tavalliseen tapaan yli tuhatta kilpailijaa.

Team City Challenge 2018, Kuva: Stara
Team City Challenge 2018, Kuva: Stara
Framery

Kyseessä on kaupunkiseikkailu, jossa 2-4 hengen joukkueet kiertävät suorittamassa erilaisia hauskoja rastitehtäviä. Tehtäviä suorittamalla joukkueet keräävät pisteitä joukkueelleen, ja kilpailupäivän päätteeksi parhaat joukkueet palkitaan.

Aiempina vuosina rastit ovat pitäneet sisällään muun muassa vaijeriliukua, surffausta, vesiliukuja, jättiritsalla ammuntaa, melontaa, kalliokiipeilyä, paintballia ja päättelyä vaativia tehtäviä. Tämän vuoden kisa sisältää yli 30 erilaista rastia, jotka tarjoavat kilpailijoille erilaisia hauskoja ja jopa vaikeita haasteita.

Stara tarjoaa nyt lukijoilleen Team City Challenge -osallistumisen alennushintaan. Koodilla STARA osallistumisen saa nyt alennettuun 49 euron hintaan. Ilmoittautuminen onnistuu tapahtuman verkkosivuilla.

Team City Challenge 2016, Kuva: Stara
Team City Challenge 2016, Kuva: Stara
Kuva: Stara