Borat-tähti aiheutti Pamela Andersonin eron!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Taannoin This is America -sarjalla kohahduttanut Sacha Baron Cohen on paljastanut saattaneensa aiheuttaa Pamela Andersonin eron. Syynä oli hänen mukaansa Borat-elokuvan kohtaus.

Piilokameratyyliin tehdyssä elokuvassa nähtiin kohtaus, jossa Cohenin Borat-hahmo yrittää siepata tuolloin räppäri Kid Rockin kanssa seurustelleen Pamela Andersonin. Kid Rock oli raivostunut vaimolleen kohtauksesta nähdessään elokuvan ja jopa huoritellut häntä.

Cohenin mukaan Pamela Anderson oli myöhemmin kertonut hänelle olevansa eroamassa aviomiehestään. Syynä oli Baywatch-tähden mukaan Borat-elokuva.

– Se oli harmillista, he olivat mielestäni fantastinen pari. Paljon parempi kuin Julian Assange tai kenen kanssa Pamela seurustelikaan jälkikäteen, Sacha Baron Cohen kertoi The Daily Beast -sivustolle.