Josie Canseco yläosattomissa kylpyhuoneessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jose Canseco on kuubalaistaustainen, mutta Yhdysvalloissa ammattiurheilijana uransa luonut baseball-tähtipelaaja. Nykyisin isä on jäämässä jälkikasvunsa varjoon, sillä hänen tyttärensä Josie Canseco tekee parhaillaan nousua mallimarkkinoille.

View this post on Instagram

on set w @gooseberryintimates today🌹

A post shared by 🌸 (@josiecanseco) on

Tällä kertaa Josie on poseerannut varsinkin miespuolisten someseuraajiensa iloksi kylpyhuoneessa yläosattomissa ja pelkät alushousut jalassaan.

View this post on Instagram

I don’t shmile much on here so there ya go 🙂

A post shared by 🌸 (@josiecanseco) on

22-vuotias Josie Canseco on urheilutähti Jose Cansecon ja Jessica Cansecon ainoa lapsi. Vanhemmat erosivat vuonna 2000 vain neljän vuoden avioliiton jälkeen. Playboyn haastattelussa mallikaunotar kertoi olevansa lopen kyllästynyt vastaamaan kysymyksiin kuuluisasta isästään.