Nyt menee kauneustrendi överiksi – ripsien kihartaminen muotia?

Lifestyle Viihdeuutiset · Stara.fi

Kauneusalalla trendi tulevat ja menevät joskus hyvinkin nopealla tahdilla, joten joukkoon mahtuu usein myös tyrmistyttäviä ideoita. Nyt tuorein niistä on ripsien kihartaminen. Alunperin vitsiksi luultu trendi sai alkunsa, kun meikkitaiteilija Sofie Petersen julkaisi kuvan työnsä jäljistä Instagramissa.

View this post on Instagram

puberty isn’t over

A post shared by Sofie Petersen (@sofiepeterseen) on

Ajatus sai saman tien runsaasti vastakaikua sekä negatiivisessa että positiivisessa tarkoituksessa. Tässä vaiheessa on vielä epäselvää voisiko tässä olla esimerkiksi tulevan kesän kansainvälinen trendi, vai jääkö se pienen piirin hauskanpidoksi.

View this post on Instagram

my new eyelash curler is really effective

A post shared by Sofie Petersen (@sofiepeterseen) on

Selvää lienee, että kovin helposti tällaisia ripsiä ei ihmiselle saa loihdittua. Verkossa osa on innostunut ajatuksesta ja toiset taas tyrmänneet sen suoralta kädeltä. Lopputulosta on verrattu esimerkiksi siihen, että naisella olisi häpykarvoja silmissään.