Sampo Kaulanen kesän yh-isänä – vaimo lähti Suurin pudottaja -kuvauksiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituin kauppias Sampo Kaulanen joutui viettämään taannoin puolitoista kuukautta poissa kotoa, kun hän osallistui Selviytyjät-ohjelman kuvauksiin Filippiineillä. Nyt vuorossa on vaimo Michele, joka lähti nyt kesäksi Suurin Pudottaja -ohjelman kuvauksiin monien muiden julkkisten kanssa.

Osallistujat muuttavat leiriviikkojen ajaksi hotelliin, jossa heille opetetaan treenaamista ja kokkaamista. Niinpä Kaulanen joutuu viettämään alkavan kesän yksinhuoltajana. Tänään hän kertoi sosiaalisessa mediassa pakanneensa lapset autoon ja suunnanneensa perheen voimin Lappiin, jossa puuhaa riittää uuden kodin rakentamisesta alkaen.

– Pari vuotta sitten tilanne oli toisin kun ite olin Selviytymässä. Ikävä tullee kaikilla mut met toivomma että mamma vetää päätyyn asti ja voittaa skaban. Mie nautin ”yh”-iskä ajasta! Sole pokamikhään! Ja vishiin alamma tekehmään ommaa uutta kotiaki Ylläkselle niin ei tässä tartte jouten olla. Mahtavaa! Ei se päämäärä, vaan että kyyti on siedettävää vittumaisinaki päivinä.

Perheen pienimmän vaatteet tosin jäivät Tampereelle, joten Kaulaselle taitaa tulla heti ensitöikseen eteen ostosreissu isännöimäänsä Jounin Kauppaan.