Shortseissa töihin tullut mies passitettiin kotiin – palasi töihin hameessa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa nautitaan parhaillaan helleaallosta, joka voi ulottua alkavalla viikolla myös Suomeen saakka. Etelä-Englannissa on ollut viime päivinä jopa 30 asteen helteitä. Silloin työskenteleminen täysissä vaatteissa voi olla haastavaa, varsinkin jos työpaikan ilmastointi on huono.

Nyt 20-vuotias buckinghamshirelainen Joey Barge on joutunut ongelmiin saavuttuaan työpaikalle shortseihin pukeutuneena. Hänet nimittäin passitettiin alipukeutumisen vuoksi takaisin kotiin. Mies ei kuitenkaan jäänyt neuvottomaksi.

Joey palasi myöhemmin takaisin töihin, mutta tällä kertaa vaaleanpunaiseen naisten mekkoon pukeutuneena. Mekkoon pukeutumista työpaikan säännöt eivät Bargen mukaan kieltäneet. Mies kertoi tapauksesta Twitterissä ja paljasti myöhemmin, että yritys ilmoitti sallivansa niin sanotut pitkät shortsit hellejakson ajaksi, kunhan niiden väri on hillitty.