Mikä valokuva! Dan Bilzerianin yksityiskoneessa meno kuin mallitoimiston pikkujouluissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rikkaat ja kuuluisat esittelevät usein mielellään omaisuuttaan ja elämäntyyliään sosiaalisessa mediassa. Viime vuosina eräs aktiivisimmista on ollut pokerimiljonääri Dan Bilzerian, joka on vienyt pintaliidon maskuliinisuuden uudelle tasolle.

Tällä kertaa Bilzerian on julkaissut kuvan yksityiskoneestaan, jossa hän matkustaa melko ahtaasti, koska mukana on suuri joukko nuoria kaunottaria. Kuvassa näkyy Danin ja toisen miehen kanssa yhteensä kymmenen vähäpukeista kaunotarta. Kuvatekstissä Bilzerian toteaa, että elämässä kyse on nimenomaan matkasta.

View this post on Instagram

Vegas with my sister wives

A post shared by Dan Bilzerian (@danbilzerian) on

View this post on Instagram

Wouldn’t this be a great place for a music festival

A post shared by Dan Bilzerian (@danbilzerian) on

View this post on Instagram

🌴

A post shared by Dan Bilzerian (@danbilzerian) on

View this post on Instagram

🐖

A post shared by Dan Bilzerian (@danbilzerian) on