Apple julkaisi Pride-rannekkeen älykelloon – lahjoittaa osan myyntituotoista

Digi · Terhi Piiroinen

Apple Watch -älykellon rannekevalikoima on kasvanut entisestään. Uusien värivaihtoehtojen lisäksi mukaan on tullut sateenkaariranneke, jonka avulla voi tukea seksuaalivähemmistöryhmiä. Ranneke on valmistettu hengittävästä nailonista.

Applen uusin Sport Loop -ranneke tukee LGBTQ-ryhmien oikeuksia edistäviä ja positiiviseen muutokseen tähtääviä järjestöjä.

Yhtiö kertoo, että Pride-filosofiaa kunnioittava ranneke tukee muun muassa GLSEN, PFLAG, The Trevor Project, Gender Spectrum, The National Center for Transgender Equality ja Encircle -järjestöjä Yhdysvalloissa sekä kansainvälisesti toimivaa ILGA:a. Värikäs ranneke on tullut myyntiin äskettäin.

Teknologiajätti Applen toimitusjohtaja Tim Cook toimii elävänä esimerkkinä yhtiönsä valmistamien Apple Watch -sporttikellojen toimivuudesta. Mies laihdutti taannoin kellon avulla 13,5 kiloa. Älykello seuraa ja mittaa käyttäjänsä aktiivisuutta ja unta.