Fani yritti suudella Miley Cyrusia väkisin – video leviää verkossa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Miley Cyrus on joutunut uhkaavaan tilanteeseen Espanjan Barcelonassa. Syynä oli liian tungetteleva fani. Cyrus oli poistumassa hotellistaan fanilauman läpi henkivartioiden ja aviomiehensä, Liam Hemsworthin saattamana.

Kesken kaiken miespuolinen fani tarttui laulajaan ja yritti suudella häntä väkisin. Cyrus pääsi irti otteesta ja kiirehti Hemsworthin luokse. Välikohtauksesta kuvattu video on sittemmin levinnyt Instagramissa poptähden fanitilillä.

Laulaja ei ole kommentoinut tapausta, mutta E! News -uutissivuston mukaan tapahtunut sai hänet tuntemaan olonsa epämukavaksi.

Miley Cyrus vieraili Barcelonassa Primavera Sound System -festivaalien vuoksi. Taannoin She is Coming -pienoislevyn julkaissut tähti nousi suurfestivaalien lavalle 31. toukokuuta.