Isä hakkasi haita nyrkeillään – pelasti tyttärensä hengen

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Pohjois-Carolinassa asuva 17-vuotias Paige Winter joutui hain hyökkäyksen uhriksi Atlantic Beachilla viime sunnuntaina. Teinin isän sankariteko pelasti hänen henkensä. Paige menetti toisen jalkansa ja osan käsistään, mutta jäi henkiin.

Hai puri irti Paige Winterin vasemman jalan polven alapuolelta ja osan käsistä ja sormista. Hyökkäyksessä olisi voinut käydä todella pahasti ellei Paigen isä, Charlie Winter, olisi rientänyt pelastamaan tytärtään. Merijalkaväen sotilas, palomies ja ensihoitaja löi haita viidellä nyrkiniskulla ennen kuin se päästi irti Paigesta.

Paige Winter lennätettiin sairaalahoitoon. Hänelle suoritettiin vaativia leikkauksia ja perhe kerää rahalahjoituksia GoFundMe-sivun avulla. Onnettomuudesta huolimatta Paige Winter haluaa viestittää ihmisille, että kaikkia merieläimiä ja niiden elinympäristöä tulee suojella ja kunnioittaa – myös haita, BBC uutisoi.