IS: Hoverboardin epäillään aiheuttaneen asuntopalon Vantaalla – tasapainoskootteri oli ollut latauksessa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Vantaan Länsimäellä sijaitseva kerrostaloasunto on palanut asuinkelvottomaksi viime yönä tapahtuneessa tulipalossa. Palon syttymissyytä tutkitaan, mutta sen epäillään lähteneen liikkeelle latauksessa olleesta tasapainoskootterista, eli hoverboardista.

Kolme ihmistä pelastettiin vantaalaisasunnosta parvekkeen kautta. Tulipalo ei aiheuttanut henkilövahinkoja, mutta asunto tuhoutui täysin. Palo ei päässyt leviämään muihin asuntoihin, Iltasanomat uutisoi.

Suomessa ja muualla maailmalla on raportoitu tasapainoskoottereiden aiheuttamista tulipaloista. Ne ovat yleensä syttyneet leijulaudan latausvaiheessa. Kerroimme taannoin myös hoverboardista, joka räjähti amerikkalaisessa ostoskeskuksessa.