Povipommin rinnat kuin rantapallot – lisätäytettä parin viikon päästä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Jättisilikonirinnoista haaveileva norjalainen sinkkuäiti Sindy Starlet on sanonut suoraan, että haluaa muokata ulkonäköään kuuluisuuden takia. Hän uskoo, että helpoin keino on panostaa paljasteleviin otoksiin ja siksi hän aikookin ottaa lisää silikonia poveen.

Varhaisteini-ikäisen pojan yksinhuoltajaäiti Sindy Starlet on tehnyt ulkonäöstään valttikorttinsa menestymisessä. Nainen haaveilee kuuluisuudesta ja rikkauksista. Hän on saanut yksityisiä rahoittajia toteuttamaan rintojen suurennusleikkauksia.

Fanit hehkuttavat norjalaisen naisen muotoja. Meneillään oleva rantakausi on omiaan naiselle, sillä hän esittelee muhkeita muotojaan antaumuksella Instagramissa. Hänellä on jo 171.000 seuraajaa.