Hämmentävät illuusiot videolle – uskotko sinä silmiäsi?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Teknologia on mahdollistanut uudenlaisten kykyjen esilletulon. Kun ennen vanhaan luovuus tarkoitti lähinnä kuvataidetta tai kirjallisuutta, voi nykyisin mestarit loistaa myös digitaalisissa alustoissa. Yksi parhaimmista editoijista on Kevin Lustgarten.

Mies on luonut lukuisia illuusioita videomuokkausten avulla. Hän on saanut mahdottomat asiat näyttämään realistisilta ansioikkaan editointityön johdosta. Hän on julkaissut parhaimmat palat nettiin.

Youtube-videolla nähdään muun muassa kuinka pallo jää taivaaseen, saippuakupla muuttuu oikeaksi esineeksi ja hän hajottaa paperilla olevan Jenga-tornin. Kooste kannattaa katsoa kokonaan, sillä se saa nyökkäilemään hyväksyvästi. Kyllä, hän on luovuuden mestari.