Hyödynnä kalansaalis uudella tavalla – kala-tacot kevyitä kesäherkkuja

Tacot ovat perinteisesti koko perheelle maistuvaa sormiruokaa. Kesällä raskas jauhelihatäyte kannattaa korvata kalalla. Tacoihin voi panna paneroituja, paistettuja tai vaikkapa nuotiolla tikkujen nokassa valmistettuja kalatäytteitä.

------

Kesämökillä ongitut kalat voi hyödyntää tacojen täytteenä siten, että niihin lisää texmex-tyylin mausteita ja tuttuja lisukkeita. Kala-tacojen kanssa voi tarjoilla hedelmäistä vihersalaattia, vesimelonigazpachoa, meksikolaistyylistä caesar-salaattia tai vaikkapa maissilastuja tillidipillä.

Vanhemmat voivat saada jälkikasvunsa syömään enemmän terveellistä järvikalaa tacojen muodossa. Netissä on runsaasti reseptejä, mutta nostimme esittelyyn suomalaiseen makuun sopivan Preppy Kitchenin version.