Kendall Jennerin stalkkeri karkotettiin Yhdysvalloista

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kendall Jenner on joutunut useaan uhkaavaan tilanteeseen saman vainoajan vuoksi. Kanadalainen John Ford on tunkeutunut tähden Kaliforniassa sijaitsevan kodin tontille kolme kertaa. 38-vuotias stalkkeri tulee tuskin tunkeutumaan Kendall Jennerin kotiin aivan hetkeen.

Yhdysvaltojen maahanmuuttoviranomaiset pidättivät Fordin aikaisemmin tänä keväänä, ja nyt Kanadan kansalainen on karkoitettu maasta. Fordilla oli käytössään ainoastaan umpeen mennyt vierailijaviisumi, ja niinpä hän oleili Yhdysvalloissa laittomasti.

Viranomaiset uskovat TMZ-sivuston mukaan suojelleensa Kardashianeja väkivaltaiselta rikokselta. John Ford tunkeutui luvatta Kendall Jennerin kotiin kahdesti viime vuonna ja kerran tänä vuonna. Hänelle määrättiin oikeudessa viisi vuotta kestävä lähestymiskielto.