Marika Fingerroos niukassa topissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvulla Suomen pintajulkkiksiin lukeutunut Marika Fingerroos elää nykyisin poissa julkisuuden valokeilasta ja keskittyy perhe-elämään. Sosiaalisessa mediassa takavuosien seurattu povipommi julkaisee kuitenkin edelleen melko aktiivisesti kuviaan ja videoitaan.

Nyt takavuosien kohukaunotar on poseerannut kesäisessä kuvassa mustassa niukassa topissa, jonka kaula-aukko hakee vertaistaan. Kuvansa yhteydessä Marika toteaa, että hänkin paranee kuin viini vanhetessaan.

View this post on Instagram

@rockperry_festivaali 💃

A post shared by marika.fingerroos (@marika.fingerroos) on

Marika Fingerroos, nykyinen Marika Tupila, nousi aikoinaan julkisuuteen salasuhteellaan kyläkauppias Vesa Keskiseen. Kohujulkkis levytti vuoden 2005 kesällä Salarakkaat-nimellä albumillisen discopoppia. Duon toinen osapuoli oli salarakas-kollega Martina Aitolehti.