Tältä Sara Sieppi näyttää bikineissä Selviytyjät-kuvausten jälkeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miss Suomena suomalaisten suosikiksi aikoinaan noussut Sara Sieppi on viime aikoina julkaissut sosiaalisessa mediassa aktiivisesti kuviaan, joissa hänet nähdään muun muassa lomailemassa eri puolilla maailmaa. Viime viikot hän kuitenkin vietti askeettisesti Selviytyjät-kuvauksissa.

– Kiitos viidakkoelämä. Ihanaa olla takas. Ollu ikävä teitä, Sara Sieppi kirjoitti bikinikuvansa yhteydessä.

Taannoin Sara julkaisi valokuvan, joka on täysin käsittelemätön ja joka muistutti hänen seuraajiaan millainen tyyppi somekuvien filttereiden takaa oikeasti löytyy.

– Mä en osaa poistaa finnejä, kaventaa vartaloa, isontaa tissejä tai kirkastaa silmämunia. Mutta, leikittelen kyllä väreillä ja välillä aika paljonkin. Syy, miks musta tällaisia kuvia ei myöskään nää on se, et mä harvoin näytän tältä, Sara Sieppi kertoi kuvastaan.