Sampo Kaulasen hurja elämänmuutos – tähän tempaukseen ei moni pysty!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituin kyläkauppias Sampo Kaulanen on tullut tutuksi paitsi sosiaalisesta mediasta myös esimerkiksi television realityohjelmista. Selvityjät-kilpailun taannoin voittanut Kaulanen on elänyt viime aikoina äärirajoilla monin tavoin. Tuorein hurja villitys saa herkimmät suomalaiset haukkomaan henkeään.

Sampo Kaulanen viettää alkaneen kesän perheensä yksinhuoltajana Minttu-vaimon lähdettyä kesäksi realitysarjan kuvauksiin. Hengitysharjoituksiin ja kehon hyvinvointiin tänä kesänä aktiivisesti keskittynyt Sampo on nyt nimittäin hurahtanut todelliseen extreme-harrastukseen, sillä hän on ryhtynyt pulahtelemaan jääkylpyihin.

Jääkylmät suihkut eivät enää olleet tarpeeksi jäätäviä, joten Kaulanen osti ravintoloihin tarkoitetun jääpalakoneen, jossa riittää tehoa valmistaa jääpaloja myös kylpyjä varten. Nyt Sampo on julkaissut kuvan itsestään nauttimassa kirjaimellisesti jäätävästä kylvystä.

– Ten minutes of pure pleasure. Icebath and sun shining. Toleranssi kylmään kasvanut todella kivasti! Nyt pysty jo nautiskelemaan! Ei hengen haukkomista eikä tympeää oloa! Jääkone oli parempi hankinta kuin moottoripyörä aikanaan, Sampo Kaulanen kertoo kuvien yhteydessä.