Popeda hääti tihkusateen Teivosta – tarjosi tykitystä koko rahalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Popeda-yhtye teki illalla eilen yhden kesän mittavimmista keikoistaan kotikulmillaan Teivon raviradalla, jonne oli saapunut paikalle tuhansittain yhtyeen faneja. Järjestäjän arvion mukaan konserttivieraita oli lähes 5 000. Ennen konserttia järjestettiin lisäksi ravit, ja tapahtumien yhdistelmä oli menestys.

Popeda Teivossa 14.6.2019, Kuva: Stara

Tihkusade oli saanut Teivon raviradan sisätilat lähes turvoksiin ravituloksia ruoan ja juoman parissa jännittävistä ihmisistä, ja kuin ihmeen kaupalla hieman ennen Popedan konsertin alkamista tihkusade päättyi. Konsertissa raviradan alue oli muutettu yhdeksi suureksi anniskelualueeksi, jossa sai kulkea juomien kanssa mannermaiseen tyyliin.

Popeda Teivossa 14.6.2019, Kuva: Stara

Kello 22.00 tykityksensä aloittanut Popeda oli viime ajoilta tuttuun tapaansa kovassa keikkakunnossa, ja yleisö oli vähintään yhtä vauhdissa. Teivossa on järjestetty mittavia konsertteja aikaisemminkin, sillä siellä ovat esiintyneet muun muassa Anssi Kela ja Eppu Normaali. Popedan keikka oli jälleen osoitus, että konsertit toimivat.