Väärennetty rekisterikilpi ei mennyt läpi poliisille – kuin lapsen tekemä

Autot Ohhoh! · Tim Isokivi

Rekkakuskin yritys huijata viranomaisia on epäonnistunut nololla tavalla. Hänen väärennetty rekisterikilpensä ei mennyt läpi moottoripyöräpoliisille. Poliisin huomio kiinnittyi rekkaan sen huristellessa hänen ohi Kalifornian Moorparkissa.

Rekisterikilven kirjaimet olivat selvästi käsin kirjoitettuja ja väärän kokoisia. Lisäksi Californian sijaan kilvessä luki Califas. Rekan kuljettaja käyttäytyi sekavasti, ja huumetesti paljasti hänen olleen metamfetamiinin vaikutuksen alaisena.

CNN-uutissivuston mukaan mies pidätettiin metamfetamiinin käytöstä, hallussapidosta ja ilman korttia ajamisesta.

Kuljettajalla oli jo ennestään pidätysmääräys onnettomuuspaikalta karkaamisen johdosta. Kaiken lisäksi rekka piti hinata pois autotieltä, sillä ajoneuvo ei ollut ajotuvallisessa kunnossa.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.