Emily Ratajkowskin niukat bikinit vangitsevat huomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman kärkikaartin supermalleihin jo vuosien ajan lukeutunut Emily Ratajkowski on tällä hetkellä yksi suosituimmista bikinimalleista upean mallivartalonsa ansiosta. Hän on erittäin suosittu catwalkien lisäksi myös sosiaalisessa mediassa, jossa miljoonat seuraavat häntä.

View this post on Instagram

Way down in Kokomo 🇧🇲

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Tällä kertaa Emily Ratajkowski on poseerannut auliisti kameralle Bermudalla sijaitsevalla uimarannalla, jossa hän keikisteli samalla myös bikinipeppu pystyssä. Supermalli oli sonnustautunut sähkönsinisiin niukkoihin bikineihin, joissa oli mukana myös tavallisesta poikkeava naruviritelmä.

28-vuotias Emily Ratajkowski on toiminut myös näyttelijänä, sillä hän tähdittää Cruise-elokuvaa. Hän on esiintynyt aiemmin muun muassa Gone Girl -elokuvassa ja koomikko Amy Schumerin käsikirjoittamassa I Feel Pretty -elokuvassa pienemmissä sivurooleissa. Cruise-elokuvassa Ratajkowski pääsi naispääosaan.

View this post on Instagram

🇧🇲

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on