Mustaihoiseksi muuttunut Martina Big sai 40 litran rinnat – vaarallinen leikkaus onnistui

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Saksalainen Martina Big oli ennen vaaleahiuksinen lentoemäntä. Hän halusi taannoin nenäleikkauksen. Tästä operaatiosta käynnistyi viime vuosien ajan jatkunut kauneusleikkausten sarja.

Nyt Martina Bigillä on molemmissa rinnoissa 20 litraa täytettä. Kyseessä on mittatilaustyönä toteutetut rintaimplantit, jotka mahdollistavat maailman isoimpien rintojen saamisen. Hän julkaisi kuvan sairaalasta ja kehui leikkauksen onnistuneen täydellisesti. Kyseessä oli naisen 26. rintaleikkaus.

Tummaihoiseksi muuttunut povipommi on afrikkalaiselta nimeltään Malaika Kubwa. Vaikka hän asuu tällä hetkellä Saksassa, suunnittelee hän muuttamista ja perheen perustamista Afrikkaan miehensä Michaelin kanssa. Hän on muuttunut tummaihoiseksi ruskettavien pistosten avulla.

On occasion, of my successful surgery, with my new 20.000cc XXL breast expanders, I have this time a very special video…

Publiée par Martina BIG – Malaika Kubwa sur Jeudi 6 juin 2019