Rinnat pääosassa Lucy Halen lomakuvassa – juhli kuvalla kolmekymppisiään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijätär Lucy Hale tunnetaan parhaiten roolistaan Valehtelevat viettelijät -hittisarjassa, joka on nähty Suomenkin televisiossa. Lucy on esiintynyt myös elokuvissa A Cinderella Story : Once Upon a Song ja Scream 4.

https://www.instagram.com/p/BytFp8Vgiw7/

Hale on viettänyt vuosien ajan hiljaiseloa pintajulkisuudesta, mutta kulisseissa hän on ollut aktiivinen koko ajan. Nyt 30 vuotta täyttänyt kaunotar julkaisi juhlan kunniaksi itsestään aurinkoisen bikinikuvan, jossa hänen etumuksensa nousee kuin varkain katseenvangitsijaksi. Kuvan yhteydessä Lucy kirjoittaa millaista on ollut viettää ensimmäiset 30 vuotta maapallon kamaralla.

https://www.instagram.com/p/Blv7No3ltFM/

30-vuotias Lucy Hale nousi julkisuuteen voittamalla American Juniors -realitysarjan kilpailun. Hän kärsi nuorempana syömishäiriöstä, vihasi kehoaan ja oli päiväkausia syömättä. Hale on sittemmin tullut sinuiksi vartalonsa kanssa ja urakin otti tulta alleen Valehtelevat viettelijät -televisiosarjan myötä. Vuonna 2012 Lucy juonsi Punk’d-sarjan jakson, jossa hän huijasi Ian Hardingia, Vanessa Hudgensia ja Josh Hutchersonia.