Tyhmä huumediileri jäi kiinni – merkiksi tuotteensa lempinimellään

Ohhoh! · Tim Isokivi

Huumeita kaupitellut mies on joutunut pidätetyksi hänen oman egonsa ansiosta. Diileri merkitsi myymänsä tuotteet nimellään. Stephen Best oli myynyt Iso-Britannian Sussexissa muun muassa kannabista, kokaiinia ja ekstaasia.

Poliisi sai vihiä toiminnasta löydettyään huumeita tutkimastaan varastosta. Poliisin tutkimuksessa paljastui, että hasisharkoissa oli teksi ”Besti”. Miehestä tehtiin myöhemmin pidätysmääräys, ja hän antautui vapaaehtoisesti poliisille.

Poliisilaitokselle saapuessaan Bestillä oli mukana laukku, jonka sisälle hän oli yrittänyt piilottaa kannabista. Miehen tarkoituksena oli myydä ne eteenpäin vankilassa. Huumeet kuitenkin takavarikoitiin poliisin tutkittua laukun.

 

This is Stephen Stephen had a storage unit full of drugs Stephen stamped his name onto his drugs Stephen was…

Publiée par Sussex Police sur Vendredi 14 juin 2019