Poliisi kiittää suomalaisia – kuvan rikospaikka selvisi tunnissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme maanantaina kuinka Helsingin poliisi tutkii epäiltyä salakatselurikosta ja pyysi yleisön apua kuvassa olevan paikan tunnistamiseksi, koska se saattaa olla epäillyn rikoksen tapahtumapaikka.

– Kyseessä on todennäköisesti jonkun työpaikan naisten pukuhuoneen wc-tila. Paikan selviäminen voi edistää merkittävästi asian tutkintaa, toteaa tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Saara Asmundela Helsingin poliisilaitokselta.

Nyt poliisi on ilmoittanut, että kuvan paikka on mitä todennäköisimmin löytynyt, ja että valveutuneet kansalaiset paljastivat sen vajaassa tunnissa. Poliisi kiittää kansalaisia tiedoista.

– Poliisi sai ratkaisevan vihjeen vajaa tunti kuvan julkaisemisen jälkeen. Paikan tunnistaminen voi edistää merkittävästi meneillään olevaa rikostutkintaa. Poliisi kiittää kuvan jakaneita ja vihjeiden lähettäjiä! Itse tapauksesta ei tiedoteta tutkinnan tässä vaiheessa enempää, poliisi kertoi.