Kendall Jenner kuvasi itseään kylvyssä – alastonkuvat nettiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

NBA-tähti Ben Simmonsin fanit vaativat äskettäin miestä keskittymään enemmän uraansa kuin kuuluisaan tyttöystäväänsä Kendall Jenneriin. Nyt kaksikko on eronnut vuoden seurustelun jälkeen. Kendall suuntasi heti eronsa jälkeen Eurooppaan ja Ranskaan.

View this post on Instagram

classic alien hand

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Viime aikoina Kendall on viettänyt hieman hiljaiseloa somesta, mutta nyt hänet nähtään kuitenkin taas tuttuun tapaan rohkeissa kuvissa. Hän nimittäin kuvasi itseään alastomana kylvyssä ja luonnollisesti julkaisi kuvat myös sosiaalisessa mediassa.

View this post on Instagram

++ One of my favorite @ksubi #ksubi

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Kendall Jenner sanoi viime viikolla, että ei halua puhua julkisesti parisuhteestaan, koska ei vielä nuoren ikänsä vuoksi tiedä niiden kestävyyttä. Samalla hän myönsi, etteivät parisuhteet ole elämän pääasiana. Hänen mukaansa ne ovat kahden ihmisen välisiä, eivätkä kuulu julkisuuteen. Philadelphia 76ers -joukkueessa pelaava 22-vuotias Ben Simmons voi nyt suhteen päätyttyä keskittyä pelaamiseen.