Marijuana Pepsi -niminen nainen ei suostunut vaihtamaan nimeään – nyt hän on tohtori

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Nimi ei naista pahenna. Sen on saanut huomata yhdysvaltalasien Marijuana Pepsi Vandyckin lähipiiri, joka kantaa nimeään ylpeänä siitä koituneesta harmista huolimatta.

Marijuana Pepsi -nimen antoi naiselle hänen äitinsä Maggie Johnson, joka uskoi tyttärensä pääsevän sen ansiosta huvittelemaan ympäri maailman. 15-vuotiaana Vandyck jätti epävakaan kotinsa taakseen ja on siitä saakka pärjännyt omillaan.

Vandyck kertoo ikätovereiden kiusanneen häntä nimensä ansiosta. Opettajat ja pomot puolestaan yrittivät saada hänet vaihtamaan nimensä. Nainen ei kuitenkaan suostunut. Työskennellessään kiinteistövälittäjänä hän tosin käytti kyltissään lyhennettä M.P., jotta sitä ei varastettaisi.

Marijuana Pepsi Vandyck nimettiin taannoin korkeamman koulutusjohtamisen tohtoriksi Cardina Strtich Universityssä. Väitöskirjassaan hän käsitteli tummaihoisia nimiä pääsääntöisesti valkoisissa luokissa. Nimestään huolimatta Vandyck ei juo Pepsiä tai ole koksaan polttanut kannabista, uutisoi Journal Sentinel.