Josie Canseco malliainesta – topless-kuvat vahvistavat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jose Canseco on kuubalaistaustainen, mutta Yhdysvalloissa ammattiurheilijana uransa luonut baseball-tähtipelaaja. Nykyisin isä on jäämässä jälkikasvunsa varjoon, sillä hänen tyttärensä Josie Canseco tekee parhaillaan nousua mallimarkkinoille.

View this post on Instagram

my only 2 moods🖤 new work for @gooseberryintimates🌹 by @clint 📸

A post shared by 🌸 (@josiecanseco) on

Nyt julkkisperheen tytär on julkaissut sosiaalisessa mediassa upeita kuviaan, jotka viimeistään vahvistavat, että kaunottaressa on aineksia mallimaailman tähdeksi.

View this post on Instagram

not your baby

A post shared by 🌸 (@josiecanseco) on

22-vuotias Josie Canseco on urheilutähti Jose Cansecon ja Jessica Cansecon ainoa lapsi. Vanhemmat erosivat vuonna 2000 vain neljän vuoden avioliiton jälkeen. Playboyn haastattelussa mallikaunotar kertoi olevansa lopen kyllästynyt vastaamaan kysymyksiin kuuluisasta isästään.